pieles no

pieles no
Pieles NO

sábado, 3 de febrero de 2018

Caballos maltratados

Esquerra Unida de les Illes Balears ha sol·licitat per escrit a l’ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar la supressió del servei de galeres de cavalls que opera a Cala Millor i posar fi a l’explotació animal que sofreixen aquests cavalls any rere any.
Des de l’àrea animalista d’EUIB consideren inviable, en una societat moderna i amiga dels animals, seguir mantenint un servei que comporta l’explotació dels animals. Des d’EUIB asseguren que alguns conductors que operen en Cala Millor tenen en males condicions als cavalls i que en alguna ocasió els conductors de les galeres han estat denunciats per les seves males formes i amenaces.
Guillermo Amengual, coordinador de l’àrea animalista d’EUIB, al·lega que en una Mallorca amiga dels animals no té cabuda el sofriment continuat d’aquests animals i demana a l’ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar que apliquin la mateixa mesura que es va adoptar a Capdepera i suprimeixin el servei del transport de les galeres de cavalls.
“Volem que l’ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar faci un pas valent i sigui capaç d’acabar amb l’explotació animal que sofreixen els cavalls de les galeres. En ple segle XXI cal avançar a cap a una societat més civilitzada amb els animals. Una ciutat que se suposa amiga dels animals no pot consentir ni un dia més aquesta pràctica que té un gran rebuig social”, declara Amengual.
Oficina de Protecció Animal
EUIB sol·licita també al consistori de Sant Llorenç des Cardassar la creació de l’oficina de protecció animal per garantir i vetllar pel benestar dels animals d’aquest municipi.

No hay comentarios: